18. okt. 2017

Peberfrugtdip

Jeg har nævnt det før, men jeg siger det gerne igen. Jeg elsker diverse dips og dressinger. Her får I opskriften på en virkelig farverig og skøn en af slagsen, der har grillede peberfrugter som hovedingrediens. På billedet har jeg sammensat den med en af mine linsegryderetter ala denne samt "Grillede Stykker" fra Hälsans kök. Den fungerer også glimrende som grøntsagsdip, til chips eller som pålæg.

Ingredienser:

  • 3 store peberfrugter
  • 1 spsk sennep
  • 1 spsk skyr
  • Chilisauce 
  • Spidskommen, paprika, salt og groftkværnet peber.
Ovnen tændes på 250 grader. Peberfrugterne renses, "toppen" skæres af og kernehuset fjernes. Bag peberfrugterne med bunden i vejret i ca 20-30 min til de er helt bløde og skallen er blevet let sort. Efterfølgende køles peberfrugterne af og de sorte steder fjernes med en lille kniv. 



De afkølede peberfrugter blandes med resten af ingredienserne i en minihakker eller foodprocessor og blendes til en cremet masse. Alt afhængig af hvor meget saft og væske, der er i peberfrugterne skal mængden af de øvrige ingredienser justeres, for at få den rette konsistens.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar