22. aug. 2017

Pasta i cremet flødesovs med laks

Hvem elsker ikke en god pastaret? Denne er virkelig nem at lave og smager enormt godt. 
Når jeg bruger fløde i min madlavning bruger jeg som oftest denne Soya Cuisine. Der er som sådan ikke nogen grund til, at jeg bruger vegansk fløde, men jeg synes dog den veganske version har en lækker smag og konsistens, der gør den nem at arbejde med. Selvom jeg ikke er vegetar eller har nogle fødevareallergier, så synes jeg det er sjovt at teste nye produkter af og udforske deres anvendelsesmuligheder. I denne ret kan soyafløden selvfølgelig erstattes med almindelig madlavningsfløde. 

Ingredienser:
Til 2 personer
  • To laksefileter bagt i ovnen med salt og peber ved 180 grader i ca 20 min.
  • En pakke frisk pasta - gerne fuldkorn
  • En squash
  • Et par håndfulde frisk spinat
  • To store tomater
  • En dåse artiskokhjerter
  • 1-1,5 dl fløde.
  • Oregano, spidskommen, salt og peber
  • Peanuts
Squash skæres i skiver og steges bløde på en stor pande. Imens koges pastaen som anvist på pakken.
Den bagte laks og tomaterne skæres i mundrette bider.
Herefter blandes squash, spinat og artiskokhjerter på panden og pastaen tilføjes. Herefter tilføjes fløde, krydderi og gerne en smule kogevand fra pastaen. Lad det trække ind ved svag varme til det får en cremet og tyk konsistens. Til sidst tilføjes tomat og laks og der vendes forsigtigt rundt inden retten serveres med et drys af peanuts eller en anden type salte nødder.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar