27. aug. 2017

Fiskedelleskål

Jeg har en meget stor kærlighed til fiskefrikadeller. Jeg køber altid en færdiglavet fars, for jeg synes det er nemt, billigt og ærligt er en købefars bedre end en jeg selv ville kunne lave. Jeg bruger altid den fra Pernilles Fiskefars, fordi det er den bedste. Jeg køber altid en pakke, hvis de er på tilbud, og så har jeg ofte til frokost dagen efter - intet slår en fiskefrikadellemad.
Her har jeg lavet en skålfuld med fiskedellerne som en bestanddel. Opskriften kommer her

Ingredienser:
Til 2 personer

Linsegryde:
  • Ca 150 g bjerglinser
  • Blandede grøntsager. Her er brugt broccoli, peberfrugt og svampe.
  • En håndfuld soltørret tomat
  • Spidskommen, paprika, hvidløg, chili, salt og peber
Hak grøntsager og tilsæt vand til de er dækkede. Lad det koge op i en gryde og tilsæt krydderier, soltørret tomat og linser når det koger. Lad det koge i ca 30 min, men gerne længere til vandet er kogt ud og linserne er møre. Husk at tilføje mere vand undervejs, hvis linserne koger tør.

Desuden:
  • Fiskefrikadeller
  • Vandmelon skåret i tern
  • En bagt sød kartoffel. Vask den godt og bevar skrællen på. Skær den i skiver a 1 cm og bag i 30 min ved 180 grader.
  • Peanuts eller andre salte nødder
  • En avocado, halveret, skrællet og skåret i tynde skiver. Det nemmeste er at skære med en lille, skarp grøntsagskniv, der eventuelt er dyppet i lidt kold vand.
  • Hørfrø.
Anret linserne nederst og tilføj tilbehøret. Når avocadoen er skåret som på billedet, kan den "formes" og "drejes" rundt, så den passer til skålens form. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar